Kansallispuistot ja retkeilykohteet videoina: Stora Sjöfallet

Konseptimuotoisena videona Stora Sjöfallet -kansallispuiston esittelyä lyhyen videon avulla. Tarkoituksena tehdä samanlaisia lyhytvideoita useammista puistoista ja retkeilykohteista. Rahoitus ja julkaisukanava selvitetään vuoden 2016 aikana.

Julkaisija: Imake
Rooli: Ohjaaja, kuvaaja
Vuosi 2015–2016

Videoita maaseudun palveluista

Toteutin Suomen Kuntaliiton Maaseudun palveluohjelma -hankkeelle viisi maaseudun palveluiden haasteita, mahdollisuksia ja toteutusmalleja käsittelevää lyhytvideota. Videot suunniteltiin yhdessä Maaseutupolitiikan yhteistyöryhmän kanssa. Katso lisää

Tilaaja: Suomen Kuntaliitto

Julkaisija: Maaseutupolitiikan yhteistyöryhmä
Rooli: Ohjaaja, kuvaaja
Vuosi 2015

 

Paikallislehtien videosisältöä

Tein verkkovideoita työskennellessäni vuosien 2013 ja 2013 aikana Keskisuomalaisen konserniin kuuluvissa Paikallislehti Sisä-Savossa ja Hankasalmen Sanomissa. Videot tehtiin jutunteon yhteydessä lyhyessä ajassa ja ne leikattiin Photoshopilla, joka on videoeditointikäyttöön hyvin alkeellinen. Alla olevat esimerkit osoittavat kuitenkin mielestäni sen, että audiovisuaalinen ilmaisu on mahdollista ottaa osaksi paikallislehtienkin ilmaisurepertuaaria, kunhan toimittajat saadaan omaksumaan riittävän hyvin videotyöskentelyn työnkulku.

 

Julkaisija: Paikallislehti Sisä-Savo
Vuosi: 2013
Rooli: kuvaaja, leikkaaja

Julkaisija: Hankasalmen Sanomat
Vuosi: 2014
Rooli: kuvaaja, leikkaaja


Julkaisija: Hankasalmen Sanomat
Vuosi: 2014
Rooli: kuvaaja, leikkaaja